Zoekmachine optimalisatie

u wil toch ook gevonden worden?

We maken niet alleen websites, we zorgen ervoor dat ze gevonden worden!

De term “zoekmachine optimalisatie” is niet meer weg te denken in het productieproces van een website. Als bedrijf of eigenaar van een website wens je immers dat je “gevonden” wordt op het internet.

Je mag dan nog in het bezit zijn van de mooiste of beste website, indien er geen bezoekers de weg naar vinden ben je er eigenlijk héél weinig mee.

Rekening houdend met het feit dat meer dan de helft van uw bezoekers via een zoekmachine op uw website terechtkomen valt er niet te twijfelen over de belangrijkheid van zoekmachine optimalisatie.

Ook wij weten dit en besteden hier bijgevolg grote aandacht aan. We zetten maar al te graag onze tanden in het continue veranderend en wispelturig gedrag van Google.

We hebben een grote kennis van hoe zoekmachines werken en denken. Bijgevolg kunnen we hierop inspelen en onze websites technisch optimaliseren voor zoekmachines als Google. Uiteraard is meer nodig om goed te scoren, ook daar geven we graag tips omtrent.

Hiervoor gebruiken we geen achterpoortjes maar enkel de toegelaten en correcte technieken. Dit zorgt ervoor dat uw website sneller zal stijgen in de zoekresultaten en daar ook zal blijven.

Sociale media & SEO

Je kan de sociale media en zoekmachines ook gebruiken als product, merk of bedrijf. Dit kan een eenvoudige manier zijn om te weten te komen wat er leeft bij je klanten of om je bedrijf of merk korter bij de klanten te krijgen. Lookout! zorgt voor Facebook, Twitter maar ook Youtube en Flickr integratie in je website. Indien gewenst maken we je sociale media profielen aan en leren we je hoe er mee om te gaan.