Webshops

Uw eigen webshop die werkt, uw winkel die 24/7 open is…

Het aantal online transacties blijft iedere dag stijgen. Tegenwoordig komt men steeds minder en minder het huis uit om onze aankopen te doen.

webshop & multi-vendor applicaties

Naast traditioneel verkopen is een webshop een echte must geworden. Een basis-shop is al snel gelanceerd maar veelal onvoldoende. Het is belangrijk om een gepersonaliseerde ervaring te creëren. Zo kan uw webshop geleidelijk aan doorgroeien naar een succesvolle online onderneming. Tuur Swimberghe ontwikkelt hiervoor geïntegreerde webshop oplossingen. Eén van onze specialiteiten is de opbouw van een multi-vendor platform waarbij uw webshop opengensteld wordt aan andere verkopers of beheerders.

Elektrotoestellen, voeding, kledij en zelfs dure juwelen… online kopen schrikt niet meer af en de gebruikers genieten van de vele voordelen. We nemen de uitgespaarde tijd graag in ontvangst voor leuke dingen.

Een webshop kan dus werken, op voorwaarde dat deze goed in elkaar zit en voldoet aan de strenge verwachtingen van online kopers.

Een webshop moet vertrouwen uitstralen, gebruiksvriendelijk zijn en hoewel er vele gelijkenissen zijn met een website, toch zijn er ook grote en belangrijke verschillen. Meer info? Contacteer ons

Winkelkar vullen
Via een eenvoudig productoverzicht en doordachte filters zorgen we ervoor dat de producten logisch worden weergegeven. De gebruiker hoeft niet te gaan zoeken in de rekken en lange gangen van grootwarenhuizen, maar kan zijn product snel vinden via het selecteren van de juiste categorie, filter of zoekfunctie.

Mooi en duidelijk overzicht
Wanneer het winkelmandje gevuld is bezorgen we de gebruiker een perfect overzicht van de bestelde producten alvorens we verder gaan met het checkout proces. De gebruiker kan zijn facturatiegegevens invullen, alsook leveradres indien dit verschillend is. U kan zelf kiezen welke betaalmiddelen (bankoverschrijving, paypal, visa,…) u wenst aan te bieden, wij zorgen voor de technische implementatie via een veilig betaalplatform. Als eigenaar van de shop wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe bestellingen via email.

Verzenden van de producten
Indien u dit wenst kunnen de gebruikers kiezen om hun producten thuis geleverd te krijgen, uiteraard kan u hiervoor de nodige kosten configureren en worden deze bij de bestelling toegevoegd. Indien mogelijk kunnen de gebruikers ook aangeven dat ze de producten in de winkel komen afhalen. Talloze mogelijkheden, uw keuze, onze zorg!

Een webshop die werkt
U kan de bestellingen verder opvolgen via email en het bijgeleverde administratiepaneel. Verder krijgt u een overzicht van de klantgegevens, bestellingen en betalingen, eventueel een stockbeheer,… de mogelijkheden zijn enorm. Een webshop die draait is genieten voor de koper, maar zeker en vast ook voor de verkoper. Klaar voor uw eerste bestelling?