Social Media & Mailings

let’s get social! geautomatiseerde campagnes

Om goede resultaten te behalen via social media is het belangrijk dat een constante stroom van nieuwsberichten verspreid wordt. Dit kan tijdsintensief zijn, zeker wanneer gelijktijdig ingezet wordt op verschillende media kanalen. Tuur Swimberghe creëert een geautomatiseerde workflow op maat. Mogelijk scenario: bij de publicatie van een nieuwsbericht op de website wordt het bericht automatisch gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn én opgenomen in een geautomatiseerde e-mail nieuwsbrief afhankelijk van bepaalde voorkeuren.

Social media kanalen zijn tegenwoordig één van de belangrijkste bronnen van verkeer naar uw website. Aanwezig zijn op de diverse kanalen is 1 ding, maar er is veel meer mogelijk. Tegenwoordig valt de term Facebook om de haverklap, maar ook via de andere kanalen kan u een enorm breed publiek bereiken.

Facebook… diegene die het nog niet hebben zijn zeldzaam. Bedrijven zijn tegenwoordig allemaal te vinden op Facebook en andere social media kanalen. Maar haal je er alles uit?

We kunnen u helpen met het opmaken van een Facebook bedrijfspagina, maar ook Twitter, Youtube, Linkedin,…

We zorgen ervoor dat uw nieuwsberichten, producten en andere rechtstreeks vanop uw website gedeeld kunnen worden. Het integreren van plugins zoals commentaren, like boxes, enz.. is onze zorg en helpen we u graag verder mee.

De sociale media kanalen lijken misschien eerder een extra plaats die moet “onderhouden” worden maar onderschat het niet. De verschillende kanalen kunnen voor een belangrijk aandeel van uw bezoekers zorgen.

Er komen vele mensen via sociale media naar uw website, vandaar dat we het een belangrijke bezoeker (of doorgeefluik van bezoekers) kunnen noemen.

Emailmarketing

Haal meer uit uw nieuwsbrieven en e-mail acties! Wij bieden platform-onafhankelijke advies, maken je nieuwsbrief op in email-vriendelijk formaat en begeleiden je in het opzetten van emailcampagnes.